Nutriční hodnoty (Paprika z horkovzdušné fritézy zapečená s uzeným, bramborovou kaší a sýrem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 412 kJ / 98 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,07 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,07 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 8,20 g |
| – nasycené | 5,30 g |
| – nenasycené | 2,80 g |
| –– mononenasycené | 2,60 g |
| –– polynenasycené | 0,20 g |
| ––– omega 3 | 0,03 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 26 mg |
| Sodík | 240 mg |
| Sůl | 1,50 g |
| Sacharidy | 6,08 g |
| – cukry | 0,08 g |
| ––– laktóza | 0,08 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 velká silnostěnná paprika (250 g) | Paprika bílá čerstvá | |
| 1 plátek 1 plátek vařeného uzeného masa (130 g) | Vepřová plec uzená | |
| 1 porce 1 porce bramborové kaše (180 g) | Kaše bramborová instantní | |
| 1 1 sýr s bílou plísní (120 g) | Hermelín | |
| 2 lžíce 2 lžíce worcesterové omáčky | Worcestrová omáčka | 30 ml |
| 1 plátek 1 plátek másla | Máslo kravské | 10 g |
| 2 lžíce 2 lžíce nakrájené cibulové nati | Cibulka jarní nať čerstvá | |
| sůl dle potřeby | Sůl mořská |