Nutriční hodnoty (Pikantní kuřecí směs dle Borease)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 2 449 kJ / 585 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 120,14 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 116,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,64 g |
| Tuky | 5,32 g |
| – nasycené | 1,47 g |
| – nenasycené | 3,02 g |
| –– mononenasycené | 1,92 g |
| –– polynenasycené | 1,10 g |
| ––– omega 3 | 0,95 g |
| Vláknina | 4,86 g |
| Cholesterol | 275 mg |
| Sodík | 2,13 g |
| Sůl | 5,10 g |
| Sacharidy | 12,60 g |
| – cukry | 4,28 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g kuřecích prsou | Kuře prso | 500 g |
| 2 2 mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| 1 1 jidášovo ucho | Jidášovo ucho čerstvé | |
| 3 3 žampiony | Žampion čerstvý | |
| 2 2 jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
| 2 2 čerstvé chilli papričky | Chilli paprička čerstvá | |
| 2 lžíce 2 lžíce sójové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 30 ml |
| olej | Olej řepkový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř mletý | Pepř černý mletý |