Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Plněné papriky na rajčatech a passatě pečené v pečence)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie4 802 kJ /
1 148 kcal
Bílkoviny112,51 g
– z toho živočišné bílkoviny107,22 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,29 g
Tuky55,16 g
– nasycené26,57 g
– nenasycené21,28 g
–– mononenasycené18,49 g
–– polynenasycené2,79 g
––– omega 30,38 g
Vláknina18,55 g
Cholesterol 432 mg
Sodík 397 mg
Sůl0,78 g
Sacharidy45,21 g
– cukry32,24 g
––– laktóza10,47 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
6 6 paprikových lusků Paprika bílá čerstvá
2 2 větší cibule Cibule čerstvá 140 g
3 3 větší rajčata Rajče červené čerstvé 180 g
1 1 bobkový list Bobkový list sušený
5 kuliček 5 kuliček nového koření Nové koření
6 lžic 6 lžic vody Voda 108 ml
0,5 l 0,5 l rajčatové passaty Pyré z červených rajčat
3 3 cm silný plátek másla Máslo kravské 3 g
sůl Sůl mořská
6 lžic 6 lžic sladké smetany Smetana kravská sladká 12% 150 ml
0,5 kg 0,5 kg mleté vepřové plece Vepřová plec 500 g
1 1 cibuli Cibule čerstvá 70 g
1 lžičku 1 lžičku granulovaného česneku Česnek sušený 5 g
1 lžičku 1 lžičku majoránky Majoránka sušená 7 g
5 lžic 5 lžic sladké smetany Smetana kravská sladká 12% 125 ml
mletý pepř Pepř černý mletý
sůl Sůl mořská
cukr (dle chuti) Cukr bílý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.