Nutriční hodnoty (Bublanina s drobenkou podle Josefa Maršálka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 24 211 kJ / 5 787 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 125,11 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 64,05 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 61,06 g |
| Tuky | 233,68 g |
| – nasycené | 127,37 g |
| – nenasycené | 90,17 g |
| –– mononenasycené | 73,96 g |
| –– polynenasycené | 16,21 g |
| ––– omega 3 | 1,45 g |
| Vláknina | 19,74 g |
| Cholesterol | 2,11 g |
| Sodík | 2,15 g |
| Sůl | 5,22 g |
| Sacharidy | 779,81 g |
| – cukry | 403,95 g |
| ––– laktóza | 15,18 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 6 6 vajec velikosti M (300 g) | Vejce slepičí | 420 g |
| 300 g 300 g cukru krupice | Cukr bílý | 300 g |
| 150 g 150 g másla | Máslo kravské | 150 g |
| 400 g 400 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 400 g |
| 250 g 250 g podmáslí | Podmáslí | 250 g |
| 12 g 12 g prášku do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
| 1 1 citron (kůra i šťáva) | Citrón čerstvý | 90 g |
| 2 g 2 g soli | Sůl mořská | 2 g |
| ovoce podle chuti | Jahody čerstvé | |
| olej a hrubá mouka na přípravu plechu | Mouka pšeničná hrubá | |
| 120 g 120 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 120 g |
| 60 g 60 g másla | Máslo kravské | 60 g |
| 60 g 60 g cukru krupice | Cukr bílý | 60 g |
| 10 g 10 g rumu | Rum | 10 ml |
| 1 g 1 g soli | Sůl mořská | 1 g |