Nutriční hodnoty (Zapečené uzené s jablky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 130 kJ / 1 226 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 120,95 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 119,75 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,20 g | 
| Tuky | 67,24 g | 
| – nasycené | 33,02 g | 
| – nenasycené | 27,06 g | 
| –– mononenasycené | 24,02 g | 
| –– polynenasycené | 3,04 g | 
| ––– omega 3 | 0,35 g | 
| Vláknina | 7,80 g | 
| Cholesterol | 518 mg | 
| Sodík | 5,17 g | 
| Sůl | 12,00 g | 
| Sacharidy | 30,40 g | 
| – cukry | 28,40 g | 
| ––– laktóza | 0,40 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 4 4 malé cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
| 4 4 menší pórky | Pórek čerstvý | |
| rostlinný tuk nebo olej | Margarín | |
| 50 g 50 g másla | Máslo kravské | 50 g | 
| sůl | Sůl mořská | |
| šalvěj | Šalvěj čerstvá | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| mletá paprika sladká nebo pálivá | Paprika červená sušená | |
| 2 2 větší jablka | Jablko čerstvé | 300 g | 
| asi 600 g 600 g vařeného uzeného masa | Vepřová plec uzená | 600 g |