Nutriční hodnoty (Rajčatová polévka s koprem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 578 kJ / 138 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,59 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 1,05 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,54 g |
Tuky | 4,73 g |
– nasycené | 0,73 g |
– nenasycené | 3,83 g |
–– mononenasycené | 3,13 g |
–– polynenasycené | 0,69 g |
––– omega 3 | 0,03 g |
Vláknina | 1,84 g |
Cholesterol | 6 mg |
Sodík | 1,49 g |
Sůl | 3,60 g |
Sacharidy | 17,40 g |
– cukry | 13,75 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 ml 200 ml rajčatové šťávy | Šťáva z rajčete | 200 ml |
50 g 50 g kopru | Kopr nať čerstvý | 50 g |
300 ml 300 ml vody | Voda | 300 ml |
1 lžíce 1 lžíce sardelové pasty | Sardelová pasta | 15 g |
1/4 1/4 rajčete | Rajče červené čerstvé | 15 g |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
sůl | Sůl mořská |