Nutriční hodnoty (Rybízová bábovka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 17 778 kJ / 4 249 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 77,24 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 25,86 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 51,38 g |
| Tuky | 149,12 g |
| – nasycené | 15,69 g |
| – nenasycené | 121,98 g |
| –– mononenasycené | 85,89 g |
| –– polynenasycené | 36,09 g |
| ––– omega 3 | 10,37 g |
| Vláknina | 21,75 g |
| Cholesterol | 533 mg |
| Sodík | 314 mg |
| Sůl | 0,67 g |
| Sacharidy | 638,65 g |
| – cukry | 281,50 g |
| ––– laktóza | 12,25 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 1 hrnek 1 hrnek cukru krupice | Cukr bílý | 250 g |
| 1 hrnek 1 hrnek mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
| 1/2 hrnku 1/2 hrnku oleje | Olej řepkový | 125 ml |
| 2 hrnky 2 hrnky polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 500 g |
| 1 1 kypřicí prášek | Kypřící prášek | |
| 1/2 hrnku 1/2 hrnku rybízu | Rybíz červený čerstvý | 125 g |
| tuk | Margarín | |
| mouka | Mouka pšeničná hladká |