Nutriční hodnoty (Květáková polévka s tofu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 418 kJ / 339 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 19,11 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 19,11 g |
| Tuky | 8,91 g |
| – nasycené | 1,76 g |
| – nenasycené | 6,89 g |
| –– mononenasycené | 2,84 g |
| –– polynenasycené | 4,04 g |
| ––– omega 3 | 0,12 g |
| Vláknina | 10,76 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 20 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 41,40 g |
| – cukry | 7,80 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1/2 1/2 květáku | Květák čerstvý | |
| 4 4 brambory | Brambor zimní | 200 g |
| 100 g 100 g bílého tofu | Tofu natural | 100 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| olej | Olej řepkový | |
| 1 lžička 1 lžička mleté červené papriky sladké | Paprika červená sušená | 1 g |
| petrželová nať | Petržel nať čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |