Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Džajpur Karí jednoduše)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie5 480 kJ /
1 310 kcal
Bílkoviny169,12 g
– z toho živočišné bílkoviny164,52 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,60 g
Tuky45,25 g
– nasycené18,86 g
– nenasycené23,21 g
–– mononenasycené17,59 g
–– polynenasycené5,62 g
––– omega 32,42 g
Vláknina16,63 g
Cholesterol 455 mg
Sodík 496 mg
Sůl1,21 g
Sacharidy49,37 g
– cukry38,58 g
––– laktóza1,92 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 kuřecí prsa Kuře prso 700 g
sůl Sůl mořská
čerstvě mletý pepř Pepř černý mletý
1 lžíce 1 lžíce oleje (arašídového nebo olivového) Olej řepkový 11 ml
20 g 20 g přepuštěného másla Ghí 20 g
2 2 střední jablka Jablko čerstvé 300 g
70 g 70 g cibule Cibule čerstvá 70 g
70 g 70 g mrkve Mrkev čerstvá 70 g
40 g 40 g petržele Petržel kořenová čerstvá 40 g
4 plátky 4 plátky čerstvého zázvoru Zázvor čerstvý
1 lžička 1 lžička kurkumy Kurkuma mletá 5 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky drceného koriandru Koriandr semena 2.5 g
1 lžíce 1 lžíce sušené polévkové zeleniny (nebo Podravka Asie) Mrkev čerstvá
vývar dle potřeby (nebo voda) Vývar masový
50 ml 50 ml smetany Smetana kravská sladká 12% 50 ml
chilli (volitelně) Chilli paprička sušená

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.