Nutriční hodnoty (Italský bramborový salát teplý nebo studený)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 2 833 kJ / 677 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 11,70 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 11,70 g |
Tuky | 24,47 g |
– nasycené | 3,33 g |
– nenasycené | 20,58 g |
–– mononenasycené | 17,78 g |
–– polynenasycené | 2,80 g |
––– omega 3 | 0,08 g |
Vláknina | 16,91 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 39 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 95,81 g |
– cukry | 11,84 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g drobných brambor | Brambor zimní | 500 g |
sůl | Sůl mořská | |
čerstvě drcený pepř | Pepř černý | |
1 1 malá červená cibule | Cibule červená čerstvá | 69 g |
25 ml 25 ml olivový olej | Olej olivový | 25 ml |
30 ml 30 ml citronové šťávy | Šťáva z citrónu | 30 ml |
1 lžička 1 lžička strouhané citronové kůry | Citronová kúra čerstvá | 5 g |
1 1 chilli paprička | Chilli paprička čerstvá | |
1-2 stroužky 1-2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 10.5 g |
1 hrst 1 hrst hladkolisté petrželky | Petržel nať čerstvá | |
čerstvý kopr nasekaný (není nutný) | Kopr nať čerstvý | |
lístky lístky rukoly | Rukola čerstvá | |
10-15 10-15 zelených oliv bez pecek | Olivy čerstvé nezralé |