Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Italský bramborový salát teplý nebo studený)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie2 833 kJ /
677 kcal
Bílkoviny11,70 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny11,70 g
Tuky24,47 g
– nasycené3,33 g
– nenasycené20,58 g
–– mononenasycené17,78 g
–– polynenasycené2,80 g
––– omega 30,08 g
Vláknina16,91 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 39 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy95,81 g
– cukry11,84 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g drobných brambor Brambor zimní 500 g
sůl Sůl mořská
čerstvě drcený pepř Pepř černý
1 1 malá červená cibule Cibule červená čerstvá 69 g
25 ml 25 ml olivový olej Olej olivový 25 ml
30 ml 30 ml citronové šťávy Šťáva z citrónu 30 ml
1 lžička 1 lžička strouhané citronové kůry Citronová kúra čerstvá 5 g
1 1 chilli paprička Chilli paprička čerstvá
1-2 stroužky 1-2 stroužky česneku Česnek čerstvý 10.5 g
1 hrst 1 hrst hladkolisté petrželky Petržel nať čerstvá
čerstvý kopr nasekaný (není nutný) Kopr nať čerstvý
lístky lístky rukoly Rukola čerstvá
10-15 10-15 zelených oliv bez pecek Olivy čerstvé nezralé

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.