Nutriční hodnoty (Dva druhy krémové pomazánky na chuťovky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 12 875 kJ / 3 077 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 99,73 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 99,73 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 293,67 g |
| – nasycené | 178,50 g |
| – nenasycené | 109,37 g |
| –– mononenasycené | 88,40 g |
| –– polynenasycené | 20,97 g |
| ––– omega 3 | 2,77 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 838 mg |
| Sodík | 3,83 g |
| Sůl | 9,50 g |
| Sacharidy | 8,80 g |
| – cukry | 6,80 g |
| ––– laktóza | 6,90 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 100 g 100 g choriza | Chorizo | 100 g |
| 100 g 100 g čerstvého sýru | Sýr hrudkový kravský | 100 g |
| 100 g 100 g změklého másla | Máslo kravské | 100 g |
| nakládaná okurka | Okurka salátová čerstvá | |
| kousek kousek bílé papriky | Paprika bílá čerstvá | |
| nať jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
| 100 g 100 g čerstvého sýru | Sýr hrudkový kravský | 100 g |
| 100 g 100 g sýru s modrou plísní | Niva 50% t. v s. | 100 g |
| 100 g 100 g změklého másla | Máslo kravské | 100 g |
| 1/2 1/2 sýru typu hermelín | Hermelín | 50 g |
| čerstvé ředkvičky | Ředkvička čerstvá | |
| nať hladkolisté petrželky | Petržel nať čerstvá | |
| pečivo dle chuti | Houska pšeničná |