Nutriční hodnoty (Mramorová bábovka šlehačková)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 15 217 kJ / 3 637 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 97,38 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 59,28 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 38,10 g |
| Tuky | 144,96 g |
| – nasycené | 74,12 g |
| – nenasycené | 52,90 g |
| –– mononenasycené | 42,60 g |
| –– polynenasycené | 10,30 g |
| ––– omega 3 | 1,37 g |
| Vláknina | 13,40 g |
| Cholesterol | 1,85 g |
| Sodík | 692 mg |
| Sůl | 1,56 g |
| Sacharidy | 479,00 g |
| – cukry | 264,40 g |
| ––– laktóza | 9,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 6 6 vajec | Vejce slepičí | 420 g |
| 240 g 240 g cukru krupice | Cukr bílý | 240 g |
| 300 g 300 g smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 300 ml |
| 300 g 300 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 300 g |
| 1 1 kypřicí prášek do pečiva | Kypřící prášek | |
| 20 g 20 g kakaa | Kakao prášek | 20 g |
| 50 ml 50 ml vody | Voda | 50 ml |
| olej na vymazání formy | Olej řepkový | |
| hrubá mouka na vysypání formy | Mouka pšeničná hrubá | |
| moučkový cukr na posypání | Cukr bílý |