Nutriční hodnoty (Bramborovo-ředkvičkový salát s fetou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 3 155 kJ / 754 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 26,64 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 22,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,14 g |
Tuky | 61,77 g |
– nasycené | 23,94 g |
– nenasycené | 37,02 g |
–– mononenasycené | 31,75 g |
–– polynenasycené | 5,27 g |
––– omega 3 | 0,27 g |
Vláknina | 11,73 g |
Cholesterol | 135 mg |
Sodík | 3,03 g |
Sůl | 7,57 g |
Sacharidy | 18,73 g |
– cukry | 13,92 g |
––– laktóza | 2,25 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 lžíce 3 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 33 ml |
1 1 červená cibule | Cibule červená čerstvá | 69 g |
4-5 4-5 nových brambor | Brambor raný | |
1 1 mladá cuketa | Cuketa čerstvá | 100 g |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
chilli koření dle chuti | Pepř černý | |
2 svazky 2 svazky ředkviček | Ředkvička čerstvá | 220 g |
2 hrsti 2 hrsti zelených oliv bez pecky | Olivy čerstvé nezralé | |
2 lžíce 2 lžíce nasekané pažitky | Pažitka čerstvá | 30 g |
150 g 150 g sýra feta | Sýr feta | 150 g |