Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bramborovo-ředkvičkový salát s fetou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie3 155 kJ /
754 kcal
Bílkoviny26,64 g
– z toho živočišné bílkoviny22,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,14 g
Tuky61,77 g
– nasycené23,94 g
– nenasycené37,02 g
–– mononenasycené31,75 g
–– polynenasycené5,27 g
––– omega 30,27 g
Vláknina11,73 g
Cholesterol 135 mg
Sodík 3,03 g
Sůl7,57 g
Sacharidy18,73 g
– cukry13,92 g
––– laktóza2,25 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 lžíce 3 lžíce olivového oleje Olej olivový 33 ml
1 1 červená cibule Cibule červená čerstvá 69 g
4-5 4-5 nových brambor Brambor raný
1 1 mladá cuketa Cuketa čerstvá 100 g
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
chilli koření dle chuti Pepř černý
2 svazky 2 svazky ředkviček Ředkvička čerstvá 220 g
2 hrsti 2 hrsti zelených oliv bez pecky Olivy čerstvé nezralé
2 lžíce 2 lžíce nasekané pažitky Pažitka čerstvá 30 g
150 g 150 g sýra feta Sýr feta 150 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.