Nutriční hodnoty (Bramborovo-ředkvičkový salát s fetou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 3 155 kJ / 754 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 26,64 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 22,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,14 g |
| Tuky | 61,77 g |
| – nasycené | 23,94 g |
| – nenasycené | 37,02 g |
| –– mononenasycené | 31,75 g |
| –– polynenasycené | 5,27 g |
| ––– omega 3 | 0,27 g |
| Vláknina | 11,73 g |
| Cholesterol | 135 mg |
| Sodík | 3,03 g |
| Sůl | 7,57 g |
| Sacharidy | 18,73 g |
| – cukry | 13,92 g |
| ––– laktóza | 2,25 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 3 lžíce 3 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 33 ml |
| 1 1 červená cibule | Cibule červená čerstvá | 69 g |
| 4-5 4-5 nových brambor | Brambor raný | |
| 1 1 mladá cuketa | Cuketa čerstvá | 100 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| chilli koření dle chuti | Pepř černý | |
| 2 svazky 2 svazky ředkviček | Ředkvička čerstvá | 220 g |
| 2 hrsti 2 hrsti zelených oliv bez pecky | Olivy čerstvé nezralé | |
| 2 lžíce 2 lžíce nasekané pažitky | Pažitka čerstvá | 30 g |
| 150 g 150 g sýra feta | Sýr feta | 150 g |