Nutriční hodnoty (Srnčí kýta s jablky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 592 kJ / 858 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 101,25 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 98,57 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,68 g |
| Tuky | 10,91 g |
| – nasycené | 6,25 g |
| – nenasycené | 3,82 g |
| –– mononenasycené | 2,87 g |
| –– polynenasycené | 0,95 g |
| ––– omega 3 | 0,11 g |
| Vláknina | 12,00 g |
| Cholesterol | 261 mg |
| Sodík | 363 mg |
| Sůl | 0,85 g |
| Sacharidy | 44,63 g |
| – cukry | 33,53 g |
| ––– laktóza | 0,08 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g srnčí kýty | Srnec kýta | 500 g |
| 1/2 1/2 dobré uzené klobásy | Klobása | |
| 2 2 jablka | Jablko čerstvé | 300 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| 1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 2 2 hřebíčky | Hřebíček | |
| 2,5 dl 2,5 dl bílého vína | Víno bílé suché | 250 ml |