Nutriční hodnoty (Bramborové pirohy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 745 kJ / 895 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 30,18 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 8,68 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 21,50 g |
| Tuky | 9,21 g |
| – nasycené | 2,05 g |
| – nenasycené | 4,08 g |
| –– mononenasycené | 2,92 g |
| –– polynenasycené | 1,16 g |
| ––– omega 3 | 0,08 g |
| Vláknina | 14,45 g |
| Cholesterol | 259 mg |
| Sodík | 132 mg |
| Sůl | 0,21 g |
| Sacharidy | 165,65 g |
| – cukry | 7,30 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g ve slupce vařených brambor | Brambor zimní | 500 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| 100-130 g 100-130 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 115 g |
| hustý povidla | Povidla |