Nutriční hodnoty (Frittata na plech)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
| Energie | 9 490 kJ / 2 268 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 135,42 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 127,69 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 7,73 g |
| Tuky | 158,35 g |
| – nasycené | 53,41 g |
| – nenasycené | 85,47 g |
| –– mononenasycené | 70,15 g |
| –– polynenasycené | 15,31 g |
| ––– omega 3 | 0,56 g |
| Vláknina | 16,74 g |
| Cholesterol | 2,30 g |
| Sodík | 3,51 g |
| Sůl | 8,28 g |
| Sacharidy | 70,42 g |
| – cukry | 38,33 g |
| ––– laktóza | 16,70 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 8 8 vajec | Vejce slepičí | 560 g |
| 50 ml 50 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 50 ml |
| 50 ml 50 ml šlehačky | Šlehačka 35% | 50 ml |
| 2 lžíce 2 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
| 4 4 rajčata | Rajče červené čerstvé | 240 g |
| 1-2 1-2 cibule | Cibule čerstvá | 105 g |
| 1 1 cuketa (menší) | Cuketa čerstvá | 100 g |
| 50-100 g 50-100 g klobásy (česnekové, paprikové) | Klobása | 75 g |
| 200 g 200 g tvrdého sýra | Sýr kravský tvrdý 30% | 200 g |
| 4 lžíce 4 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 44 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| 1 lžička 1 lžička uzené papriky | Paprika uzená | 5 g |
| 2 lžičky 2 lžičky sušeného česneku | Česnek sušený | 10 g |