Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Frittata na plech)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 6

Energie9 490 kJ /
2 268 kcal
Bílkoviny135,42 g
– z toho živočišné bílkoviny127,69 g
– z toho rostlinné bílkoviny7,73 g
Tuky158,35 g
– nasycené53,41 g
– nenasycené85,47 g
–– mononenasycené70,15 g
–– polynenasycené15,31 g
––– omega 30,56 g
Vláknina16,74 g
Cholesterol 2,30 g
Sodík 3,51 g
Sůl8,28 g
Sacharidy70,42 g
– cukry38,33 g
––– laktóza16,70 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
8 8 vajec Vejce slepičí 560 g
50 ml 50 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 50 ml
50 ml 50 ml šlehačky Šlehačka 35% 50 ml
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 20 g
4 4 rajčata Rajče červené čerstvé 240 g
1-2 1-2 cibule Cibule čerstvá 105 g
1 1 cuketa (menší) Cuketa čerstvá 100 g
50-100 g 50-100 g klobásy (česnekové, paprikové) Klobása 75 g
200 g 200 g tvrdého sýra Sýr kravský tvrdý 30% 200 g
4 lžíce 4 lžíce olivového oleje Olej olivový 44 ml
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
1 lžička 1 lžička uzené papriky Paprika uzená 5 g
2 lžičky 2 lžičky sušeného česneku Česnek sušený 10 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.