Nutriční hodnoty (Japonské kari s vepřovým masem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 3 706 kJ / 886 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 112,92 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 106,36 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,56 g |
Tuky | 19,36 g |
– nasycené | 5,48 g |
– nenasycené | 9,45 g |
–– mononenasycené | 7,10 g |
–– polynenasycené | 2,35 g |
––– omega 3 | 0,10 g |
Vláknina | 20,35 g |
Cholesterol | 200 mg |
Sodík | 779 mg |
Sůl | 1,81 g |
Sacharidy | 57,16 g |
– cukry | 31,44 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g vepřové kýty | Vepřová kýta | 500 g |
4 4 mrkve | Mrkev čerstvá | 200 g |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
2 2 větší brambory | Brambor zimní | 100 g |
1 1 jablko | Jablko čerstvé | 150 g |
1 kostka 1 kostka japonského golden curry bujónu (nebo kari pasta) | Bujón hovězí | 10 g |
olej | Olej řepkový | |
voda | Voda |