Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Japonské kari s vepřovým masem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie3 706 kJ /
886 kcal
Bílkoviny112,92 g
– z toho živočišné bílkoviny106,36 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,56 g
Tuky19,36 g
– nasycené5,48 g
– nenasycené9,45 g
–– mononenasycené7,10 g
–– polynenasycené2,35 g
––– omega 30,10 g
Vláknina20,35 g
Cholesterol 200 mg
Sodík 779 mg
Sůl1,81 g
Sacharidy57,16 g
– cukry31,44 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g vepřové kýty Vepřová kýta 500 g
4 4 mrkve Mrkev čerstvá 200 g
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
2 2 větší brambory Brambor zimní 100 g
1 1 jablko Jablko čerstvé 150 g
1 kostka 1 kostka japonského golden curry bujónu (nebo kari pasta) Bujón hovězí 10 g
olej Olej řepkový
voda Voda

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.