Nutriční hodnoty (Kotlety na lilku s olivami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 1 588 kJ / 379 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 4,83 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,83 g |
| Tuky | 22,21 g |
| – nasycené | 3,06 g |
| – nenasycené | 18,90 g |
| –– mononenasycené | 15,79 g |
| –– polynenasycené | 3,11 g |
| ––– omega 3 | 0,02 g |
| Vláknina | 6,21 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 28 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 37,74 g |
| – cukry | 21,53 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
| 2 2 menší lilky | Lilek čerstvý | |
| 1 lžíce 1 lžíce balzamikového octa | Ocet balsamikový bílý | 20 ml |
| 1 konzerva 1 konzerva loupaných krájených rajčat | Dužina červeného rajčete čerstvá | 425 g |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| 1 hrst 1 hrst čerstvé bazalky | Bazalka čerstvá | |
| 1 hrst 1 hrst černých oliv | Olivy čerstvé zralé | |
| 4 4 vepřové kotlety | Vepřová kotleta s kostí | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý |