Nutriční hodnoty (Bramborový salát s ředkvičkami, kapary a vaječnou zálivkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 5 475 kJ / 1 309 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 51,84 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 34,72 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 17,12 g |
| Tuky | 57,96 g |
| – nasycené | 9,10 g |
| – nenasycené | 37,93 g |
| –– mononenasycené | 28,09 g |
| –– polynenasycené | 9,83 g |
| ––– omega 3 | 2,29 g |
| Vláknina | 20,31 g |
| Cholesterol | 1,04 g |
| Sodík | 1,52 g |
| Sůl | 3,47 g |
| Sacharidy | 134,73 g |
| – cukry | 11,53 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 750 g 750 g salátových brambor | Brambor zimní | 750 g |
| 1 svazek 1 svazek ředkviček | Ředkvička čerstvá | 110 g |
| 1-2 lžíce 1-2 lžíce kaparů | Kapary | 22.5 g |
| 3 3 jarní cibulky i s natí | Cibulka jarní čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská | |
| 4 4 vejce uvařená natvrdo | Vejce slepičí | 280 g |
| 1 lžíce 1 lžíce hořčice | Hořčice plnotučná | 15 g |
| 100 ml 100 ml okurkového láku | Nálev z okurek | 100 ml |
| 2 lžíce 2 lžíce oleje (řepkový nebo slunečnicový) | Olej řepkový | 22 ml |
| sůl | Sůl mořská |