Nutriční hodnoty (Bramborový salát s ředkvičkami, kapary a vaječnou zálivkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 5 475 kJ / 1 309 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 51,84 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 34,72 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 17,12 g |
Tuky | 57,96 g |
– nasycené | 9,10 g |
– nenasycené | 37,93 g |
–– mononenasycené | 28,09 g |
–– polynenasycené | 9,83 g |
––– omega 3 | 2,29 g |
Vláknina | 20,31 g |
Cholesterol | 1,04 g |
Sodík | 1,52 g |
Sůl | 3,47 g |
Sacharidy | 134,73 g |
– cukry | 11,53 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
750 g 750 g salátových brambor | Brambor zimní | 750 g |
1 svazek 1 svazek ředkviček | Ředkvička čerstvá | 110 g |
1-2 lžíce 1-2 lžíce kaparů | Kapary | 22.5 g |
3 3 jarní cibulky i s natí | Cibulka jarní čerstvá | |
sůl | Sůl mořská | |
4 4 vejce uvařená natvrdo | Vejce slepičí | 280 g |
1 lžíce 1 lžíce hořčice | Hořčice plnotučná | 15 g |
100 ml 100 ml okurkového láku | Nálev z okurek | 100 ml |
2 lžíce 2 lžíce oleje (řepkový nebo slunečnicový) | Olej řepkový | 22 ml |
sůl | Sůl mořská |