Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bramborový salát s ředkvičkami, kapary a vaječnou zálivkou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie5 475 kJ /
1 309 kcal
Bílkoviny51,84 g
– z toho živočišné bílkoviny34,72 g
– z toho rostlinné bílkoviny17,12 g
Tuky57,96 g
– nasycené9,10 g
– nenasycené37,93 g
–– mononenasycené28,09 g
–– polynenasycené9,83 g
––– omega 32,29 g
Vláknina20,31 g
Cholesterol 1,04 g
Sodík 1,52 g
Sůl3,47 g
Sacharidy134,73 g
– cukry11,53 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
750 g 750 g salátových brambor Brambor zimní 750 g
1 svazek 1 svazek ředkviček Ředkvička čerstvá 110 g
1-2 lžíce 1-2 lžíce kaparů Kapary 22.5 g
3 3 jarní cibulky i s natí Cibulka jarní čerstvá
sůl Sůl mořská
4 4 vejce uvařená natvrdo Vejce slepičí 280 g
1 lžíce 1 lžíce hořčice Hořčice plnotučná 15 g
100 ml 100 ml okurkového láku Nálev z okurek 100 ml
2 lžíce 2 lžíce oleje (řepkový nebo slunečnicový) Olej řepkový 22 ml
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.