Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bramborový zapečený pekáč)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 6

Energie6 004 kJ /
1 435 kcal
Bílkoviny85,94 g
– z toho živočišné bílkoviny76,54 g
– z toho rostlinné bílkoviny9,40 g
Tuky78,32 g
– nasycené38,54 g
– nenasycené32,23 g
–– mononenasycené19,44 g
–– polynenasycené12,79 g
––– omega 30,17 g
Vláknina15,80 g
Cholesterol 937 mg
Sodík 2,97 g
Sůl7,13 g
Sacharidy90,40 g
– cukry16,50 g
––– laktóza6,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g vařených brambor Brambor zimní 400 g
100 g 100 g cibule Cibule čerstvá 100 g
100 100 g lusků papriky (červená, zelená, žlutá, bílá) Paprika bílá čerstvá
brokolice Brokolice čerstvá
květák Květák čerstvý
mrkev (dle chuti) Mrkev čerstvá
pár kousků kousků cukety (lilku, hrášku, i mražené zeleniny) Cuketa čerstvá
200 g 200 g uzeniny (dle chuti) Párek vepřový 200 g
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
100 g 100 g strouhaného sýra (eidam 40%) Sýr kravský tvrdý 30% 100 g
olej na vymazání formy Olej řepkový
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
bylinky na dochucení (libeček, petržel, bazalka) Petržel nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.