Nutriční hodnoty (Bramborový zapečený pekáč)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
Energie | 6 004 kJ / 1 435 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 85,94 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 76,54 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 9,40 g |
Tuky | 78,32 g |
– nasycené | 38,54 g |
– nenasycené | 32,23 g |
–– mononenasycené | 19,44 g |
–– polynenasycené | 12,79 g |
––– omega 3 | 0,17 g |
Vláknina | 15,80 g |
Cholesterol | 937 mg |
Sodík | 2,97 g |
Sůl | 7,13 g |
Sacharidy | 90,40 g |
– cukry | 16,50 g |
––– laktóza | 6,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g vařených brambor | Brambor zimní | 400 g |
100 g 100 g cibule | Cibule čerstvá | 100 g |
100 100 g lusků papriky (červená, zelená, žlutá, bílá) | Paprika bílá čerstvá | |
brokolice | Brokolice čerstvá | |
květák | Květák čerstvý | |
mrkev (dle chuti) | Mrkev čerstvá | |
pár kousků kousků cukety (lilku, hrášku, i mražené zeleniny) | Cuketa čerstvá | |
200 g 200 g uzeniny (dle chuti) | Párek vepřový | 200 g |
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
100 g 100 g strouhaného sýra (eidam 40%) | Sýr kravský tvrdý 30% | 100 g |
olej na vymazání formy | Olej řepkový | |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
bylinky na dochucení (libeček, petržel, bazalka) | Petržel nať čerstvá |