Nutriční hodnoty (Bramborový zapečený pekáč)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
| Energie | 6 004 kJ / 1 435 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 85,94 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 76,54 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 9,40 g |
| Tuky | 78,32 g |
| – nasycené | 38,54 g |
| – nenasycené | 32,23 g |
| –– mononenasycené | 19,44 g |
| –– polynenasycené | 12,79 g |
| ––– omega 3 | 0,17 g |
| Vláknina | 15,80 g |
| Cholesterol | 937 mg |
| Sodík | 2,97 g |
| Sůl | 7,13 g |
| Sacharidy | 90,40 g |
| – cukry | 16,50 g |
| ––– laktóza | 6,50 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 g 400 g vařených brambor | Brambor zimní | 400 g |
| 100 g 100 g cibule | Cibule čerstvá | 100 g |
| 100 100 g lusků papriky (červená, zelená, žlutá, bílá) | Paprika bílá čerstvá | |
| brokolice | Brokolice čerstvá | |
| květák | Květák čerstvý | |
| mrkev (dle chuti) | Mrkev čerstvá | |
| pár kousků kousků cukety (lilku, hrášku, i mražené zeleniny) | Cuketa čerstvá | |
| 200 g 200 g uzeniny (dle chuti) | Párek vepřový | 200 g |
| 3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
| 100 g 100 g strouhaného sýra (eidam 40%) | Sýr kravský tvrdý 30% | 100 g |
| olej na vymazání formy | Olej řepkový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| bylinky na dochucení (libeček, petržel, bazalka) | Petržel nať čerstvá |