Nutriční hodnoty (Kávová panna cotta s rybízem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
| Energie | 5 977 kJ / 1 429 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 14,50 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 11,20 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,30 g | 
| Tuky | 44,60 g | 
| – nasycené | 28,52 g | 
| – nenasycené | 13,50 g | 
| –– mononenasycené | 12,09 g | 
| –– polynenasycené | 1,41 g | 
| ––– omega 3 | 0,49 g | 
| Vláknina | 16,20 g | 
| Cholesterol | 144 mg | 
| Sodík | 172 mg | 
| Sůl | 0,40 g | 
| Sacharidy | 234,20 g | 
| – cukry | 232,40 g | 
| ––– laktóza | 15,20 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 4 plátky 4 plátky želatiny | Želatina vepřová | |
| 400 ml 400 ml 33% smetany | Smetana kravská sladká 12% | 400 ml | 
| 1 1 malé espresso (30 ml) | Káva espresso | |
| 100 g 100 g vanilkového cukru | Cukr vanilkový | 100 g | 
| 300 g 300 g rybízu | Rybíz červený čerstvý | 300 g | 
| 100 g 100 g cukru krystalu | Cukr bílý | 100 g |