Nutriční hodnoty (Kávová panna cotta s rybízem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
Energie | 5 977 kJ / 1 429 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 14,50 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 11,20 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,30 g |
Tuky | 44,60 g |
– nasycené | 28,52 g |
– nenasycené | 13,50 g |
–– mononenasycené | 12,09 g |
–– polynenasycené | 1,41 g |
––– omega 3 | 0,49 g |
Vláknina | 16,20 g |
Cholesterol | 144 mg |
Sodík | 172 mg |
Sůl | 0,40 g |
Sacharidy | 234,20 g |
– cukry | 232,40 g |
––– laktóza | 15,20 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 plátky 4 plátky želatiny | Želatina vepřová | |
400 ml 400 ml 33% smetany | Smetana kravská sladká 12% | 400 ml |
1 1 malé espresso (30 ml) | Káva espresso | |
100 g 100 g vanilkového cukru | Cukr vanilkový | 100 g |
300 g 300 g rybízu | Rybíz červený čerstvý | 300 g |
100 g 100 g cukru krystalu | Cukr bílý | 100 g |