Nutriční hodnoty (Česnekový kapr)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 13 535 kJ / 3 235 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 266,65 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 256,18 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 10,48 g |
| Tuky | 207,95 g |
| – nasycené | 41,79 g |
| – nenasycené | 117,91 g |
| –– mononenasycené | 97,08 g |
| –– polynenasycené | 20,83 g |
| ––– omega 3 | 5,76 g |
| Vláknina | 25,50 g |
| Cholesterol | 1,23 g |
| Sodík | 4,02 g |
| Sůl | 9,87 g |
| Sacharidy | 65,85 g |
| – cukry | 28,42 g |
| ––– laktóza | 0,20 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 8 filetů 8 filetů kapra | Kapr | 1600 g |
| 1 lžička 1 lžička soli | Sůl mořská | 8 g |
| 4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
| 2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
| 1 kousek 1 kousek másla | Máslo kravské | 25 g |
| 1 1 menší cuketa | Cuketa čerstvá | 100 g |
| 1 1 lilek | Lilek čerstvý | |
| 1/4 1/4 celeru | Celer bulva čerstvá | 135 g |
| 1 1 fenykl | Fenykl hlíza | |
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 5 5 rajčat | Rajče červené čerstvé | 300 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| 2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce hustého balzamikového octa | Ocet balsamikový bílý | 20 ml |