Nutriční hodnoty (Špikovaná krůtí prsa na víně)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 5 075 kJ / 1 213 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 66,35 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 65,21 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,14 g |
| Tuky | 89,69 g |
| – nasycené | 37,35 g |
| – nenasycené | 48,72 g |
| –– mononenasycené | 40,77 g |
| –– polynenasycené | 7,95 g |
| ––– omega 3 | 0,29 g |
| Vláknina | 0,48 g |
| Cholesterol | 200 mg |
| Sodík | 1,41 g |
| Sůl | 3,42 g |
| Sacharidy | 11,25 g |
| – cukry | 0,87 g |
| ––– laktóza | 0,12 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300 g 300 g krůtího prsního masa | Vepřová kýta | 300 g |
| 60 g 60 g farmářské slaniny | Špek | 60 g |
| 1 lžíce 1 lžíce arašídového oleje | Olej podzemnicový | 15 ml |
| 15 g 15 g másla | Máslo kravské | 15 g |
| 100 ml 100 ml bílého vína | Víno bílé suché | 100 ml |
| 1 lžičku 1 lžičku Solamylu | Bramborový škrob | 5 g |
| 50 ml 50 ml bílého vína | Víno bílé suché | 50 ml |
| 2 lžičky 2 lžičky dijonské hořčice | Hořčice dijonská | 12 g |
| sůl dle chuti | Sůl mořská | |
| čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| 1 špetka 1 špetka sušeného tymiánu | Tymián sušený |