Nutriční hodnoty (Tvarohovo-hruškový koláč)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 14 592 kJ / 3 488 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 103,63 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 81,92 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 21,72 g |
Tuky | 152,88 g |
– nasycené | 86,61 g |
– nenasycené | 54,82 g |
–– mononenasycené | 47,37 g |
–– polynenasycené | 7,45 g |
––– omega 3 | 0,90 g |
Vláknina | 20,70 g |
Cholesterol | 1,18 g |
Sodík | 517 mg |
Sůl | 1,03 g |
Sacharidy | 393,12 g |
– cukry | 249,82 g |
––– laktóza | 19,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
170 g 170 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 170 g |
70 g 70 g cukru moučka | Cukr bílý | 70 g |
125 g 125 g másla | Máslo kravské | 125 g |
1 1 celé vejce | Vejce slepičí | 70 g |
2 lžíce 2 lžíce vody | Voda | 36 ml |
500 g 500 g měkkého tvarohu | Tvaroh polotučný | 500 g |
1/2 sáčku 1/2 sáčku vanilkového cukru | Cukr vanilkový | 4 g |
100 g 100 g moučkového cukru | Cukr bílý | 100 g |
2 2 celá vejce | Vejce slepičí | 140 g |
2 lžíce 2 lžíce rumu | Rum | 34 ml |
1 lžíce 1 lžíce škrobu (nemusí být) | Bramborový škrob | 15 g |
4 4 větší hrušky | Hruška čerstvá | 520 g |