Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Tvarohovo-hruškový koláč)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie14 592 kJ /
3 488 kcal
Bílkoviny103,63 g
– z toho živočišné bílkoviny81,92 g
– z toho rostlinné bílkoviny21,72 g
Tuky152,88 g
– nasycené86,61 g
– nenasycené54,82 g
–– mononenasycené47,37 g
–– polynenasycené7,45 g
––– omega 30,90 g
Vláknina20,70 g
Cholesterol 1,18 g
Sodík 517 mg
Sůl1,03 g
Sacharidy393,12 g
– cukry249,82 g
––– laktóza19,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
170 g 170 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 170 g
70 g 70 g cukru moučka Cukr bílý 70 g
125 g 125 g másla Máslo kravské 125 g
1 1 celé vejce Vejce slepičí 70 g
2 lžíce 2 lžíce vody Voda 36 ml
500 g 500 g měkkého tvarohu Tvaroh polotučný 500 g
1/2 sáčku 1/2 sáčku vanilkového cukru Cukr vanilkový 4 g
100 g 100 g moučkového cukru Cukr bílý 100 g
2 2 celá vejce Vejce slepičí 140 g
2 lžíce 2 lžíce rumu Rum 34 ml
1 lžíce 1 lžíce škrobu (nemusí být) Bramborový škrob 15 g
4 4 větší hrušky Hruška čerstvá 520 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.