Nutriční hodnoty (Hořčicová kuřecí stehna)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 353 kJ / 84 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 4,50 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,50 g |
| Tuky | 0,90 g |
| – nasycené | 0,24 g |
| – nenasycené | 0,63 g |
| –– mononenasycené | 0,18 g |
| –– polynenasycené | 0,45 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 13,50 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 276 mg |
| Sůl | 0,60 g |
| Sacharidy | 7,80 g |
| – cukry | 3,90 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 3 3 mrkve nakrájené na hranolky | Hranolky fritované | |
| 300 g 300 g celeru (nakrájeného na hranolky) | Celer bulva čerstvá | 300 g |
| 1 1 polévková lžíce nakrájeného tymiánu | Tymián sušený | |
| 2 2 kuřecí stehna | Kuře stehno s kůží | |
| 2 2 polévkové lžíce celozrnné hořčice | Hořčice kremžská | |
| plátky plátky šunky nebo parma šunky | Šunka vepřová vařená | |
| sůl | Sůl mořská |