Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuřecí maso na způsob tikka masala)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie6 207 kJ /
1 484 kcal
Bílkoviny169,64 g
– z toho živočišné bílkoviny150,74 g
– z toho rostlinné bílkoviny18,91 g
Tuky36,88 g
– nasycené21,06 g
– nenasycené14,00 g
–– mononenasycené11,25 g
–– polynenasycené2,76 g
––– omega 31,08 g
Vláknina47,98 g
Cholesterol 381 mg
Sodík 1,41 g
Sůl3,34 g
Sacharidy110,89 g
– cukry23,21 g
––– laktóza12,65 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g kuřecích prsou Kuře prso 500 g
1,5 lžičky 1,5 lžičky koření garam masala Garam masala 7.5 g
sůl Sůl mořská
140 g 140 g řeckého jogurtu Jogurt řecký 5% 140 ml
1 1 velká cibule Cibule čerstvá 70 g
4 4 velké stroužky česneku Česnek čerstvý 280 g
1 lžička 1 lžička garam masala Garam masala 5 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky mleté papriky Paprika červená sušená 0.5 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky mletého chilli Chilli paprička sušená 2.5 g
400 g 400 g celých loupaných rajčat (1 plechovka) Dužina červeného rajčete čerstvá
100 g 100 g čerstvého sýra Sýr kravský tvrdý 30% 100 g
1 lžíce 1 lžíce másla Máslo kravské 10 g
limetková šťáva Šťáva z limetky

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.