Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Broskvový koláč s medem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 8

Energie14 493 kJ /
3 464 kcal
Bílkoviny69,13 g
– z toho živočišné bílkoviny34,72 g
– z toho rostlinné bílkoviny34,41 g
Tuky109,24 g
– nasycené26,73 g
– nenasycené71,25 g
–– mononenasycené49,35 g
–– polynenasycené21,90 g
––– omega 31,36 g
Vláknina14,00 g
Cholesterol 1,04 g
Sodík 584 mg
Sůl1,22 g
Sacharidy544,06 g
– cukry311,14 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
150 g 150 g cukru moučka Cukr bílý 150 g
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
300 g 300 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 300 g
1/2 1/2 kypřicího prášku Kypřící prášek
125 g 125 g Hery Margarín 125 g
500 g 500 g broskví Dužina broskve čerstvá 500 g
4 lžíce 4 lžíce rozpuštěného medu Med nepasterovaný 144 g
tuk Margarín
mouka Mouka pšeničná hladká

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.