Nutriční hodnoty (Broskvový koláč s medem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 8
Energie | 14 493 kJ / 3 464 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 69,13 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 34,72 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 34,41 g |
Tuky | 109,24 g |
– nasycené | 26,73 g |
– nenasycené | 71,25 g |
–– mononenasycené | 49,35 g |
–– polynenasycené | 21,90 g |
––– omega 3 | 1,36 g |
Vláknina | 14,00 g |
Cholesterol | 1,04 g |
Sodík | 584 mg |
Sůl | 1,22 g |
Sacharidy | 544,06 g |
– cukry | 311,14 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
150 g 150 g cukru moučka | Cukr bílý | 150 g |
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
300 g 300 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 300 g |
1/2 1/2 kypřicího prášku | Kypřící prášek | |
125 g 125 g Hery | Margarín | 125 g |
500 g 500 g broskví | Dužina broskve čerstvá | 500 g |
4 lžíce 4 lžíce rozpuštěného medu | Med nepasterovaný | 144 g |
tuk | Margarín | |
mouka | Mouka pšeničná hladká |