Nutriční hodnoty (Rajčatové čatní s jablky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 4 261 kJ / 1 019 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 14,46 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 14,46 g |
Tuky | 4,16 g |
– nasycené | 1,02 g |
– nenasycené | 2,12 g |
–– mononenasycené | 0,66 g |
–– polynenasycené | 1,47 g |
––– omega 3 | 0,07 g |
Vláknina | 39,39 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 3,31 g |
Sůl | 8,00 g |
Sacharidy | 215,75 g |
– cukry | 189,10 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg rajčat | Rajče červené čerstvé | 1000 g |
250 g 250 g cibule | Cibule čerstvá | 250 g |
250 g 250 g jablek | Jablko čerstvé | 250 g |
125 ml 125 ml octa | Ocet lihový | 125 ml |
1 lžička 1 lžička soli | Sůl mořská | 8 g |
4 4 hřebíčky | Hřebíček | |
1/2 lžičky 1/2 lžičky mleté skořice | Skořice ceylonská mletá | 2.5 g |
1/2 lžičky 1/2 lžičky mleté sladké papriky | Paprika červená sušená | 0.5 g |
1/2 lžičky 1/2 lžičky mleté pálivé papriky | Paprika pálivá | 3 g |
1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
100 g 100 g cukru krupice | Cukr bílý | 100 g |