Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Rajčatové čatní s jablky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie4 261 kJ /
1 019 kcal
Bílkoviny14,46 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny14,46 g
Tuky4,16 g
– nasycené1,02 g
– nenasycené2,12 g
–– mononenasycené0,66 g
–– polynenasycené1,47 g
––– omega 30,07 g
Vláknina39,39 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 3,31 g
Sůl8,00 g
Sacharidy215,75 g
– cukry189,10 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg rajčat Rajče červené čerstvé 1000 g
250 g 250 g cibule Cibule čerstvá 250 g
250 g 250 g jablek Jablko čerstvé 250 g
125 ml 125 ml octa Ocet lihový 125 ml
1 lžička 1 lžička soli Sůl mořská 8 g
4 4 hřebíčky Hřebíček
1/2 lžičky 1/2 lžičky mleté skořice Skořice ceylonská mletá 2.5 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky mleté sladké papriky Paprika červená sušená 0.5 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky mleté pálivé papriky Paprika pálivá 3 g
1 stroužek 1 stroužek česneku Česnek čerstvý 7 g
100 g 100 g cukru krupice Cukr bílý 100 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.