Nutriční hodnoty (Francouzská kuřecí polévka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 3 605 kJ / 862 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 73,35 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 71,85 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,50 g |
| Tuky | 33,50 g |
| – nasycené | 20,54 g |
| – nenasycené | 11,37 g |
| –– mononenasycené | 7,77 g |
| –– polynenasycené | 3,60 g |
| ––– omega 3 | 1,08 g |
| Vláknina | 2,90 g |
| Cholesterol | 210 mg |
| Sodík | 325 mg |
| Sůl | 0,75 g |
| Sacharidy | 25,85 g |
| – cukry | 12,85 g |
| ––– laktóza | 7,60 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 25 dkg 25 dkg kuřecího masa | Kuře prso | 250 g |
| máslo | Máslo kravské | |
| 10 dkg 10 dkg mražené zeleninové směsi | Mrkev mražená | 100 g |
| 2,5 dl 2,5 dl bílého vína | Víno bílé suché | 250 ml |
| 2 dl 2 dl smetany | Smetana kravská sladká 12% | 200 ml |
| 1,2 l 1,2 l vývaru (ev. z kostky) | Vývar masový | 1200.0000476837158 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| petrželka | Petržel nať čerstvá |