Nutriční hodnoty (Cuketový salát a vepřová pečeně (vhodné i pro diabetiky))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 3 209 kJ / 767 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 40,20 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 34,72 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,48 g |
| Tuky | 53,21 g |
| – nasycené | 9,13 g |
| – nenasycené | 34,06 g |
| –– mononenasycené | 25,28 g |
| –– polynenasycené | 8,78 g |
| ––– omega 3 | 1,96 g |
| Vláknina | 13,80 g |
| Cholesterol | 1,04 g |
| Sodík | 807 mg |
| Sůl | 1,84 g |
| Sacharidy | 28,10 g |
| – cukry | 16,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
| 400 g 400 g malých křehkých cuket | Cuketa čerstvá | 400 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 100 g 100 g sterilované papriky | Paprika červená sterilovaná | 100 g |
| 2 2 sladkokyselé okurky | Okurka polní zavařená | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| 100 100 majonézy (nebo bílého jogurtu) | Majonéza | |
| 4 plátky 4 plátky vepřové kotlety | Vepřová kotleta s kostí | |
| 2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| tymián | Tymián sušený |