Nutriční hodnoty (Cuketový salát a vepřová pečeně (vhodné i pro diabetiky))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 3 209 kJ / 767 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 40,20 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 34,72 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,48 g |
Tuky | 53,21 g |
– nasycené | 9,13 g |
– nenasycené | 34,06 g |
–– mononenasycené | 25,28 g |
–– polynenasycené | 8,78 g |
––– omega 3 | 1,96 g |
Vláknina | 13,80 g |
Cholesterol | 1,04 g |
Sodík | 807 mg |
Sůl | 1,84 g |
Sacharidy | 28,10 g |
– cukry | 16,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
400 g 400 g malých křehkých cuket | Cuketa čerstvá | 400 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
100 g 100 g sterilované papriky | Paprika červená sterilovaná | 100 g |
2 2 sladkokyselé okurky | Okurka polní zavařená | |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
100 100 majonézy (nebo bílého jogurtu) | Majonéza | |
4 plátky 4 plátky vepřové kotlety | Vepřová kotleta s kostí | |
2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
tymián | Tymián sušený |