Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Chalupářské fazolky podle Miroslava Donutila)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie303 kJ /
72 kcal
Bílkoviny1,91 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,91 g
Tuky1,81 g
– nasycené0,18 g
– nenasycené1,48 g
–– mononenasycené1,03 g
–– polynenasycené0,45 g
––– omega 30,10 g
Vláknina5,87 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 68 mg
Sůl0,15 g
Sacharidy10,95 g
– cukry4,41 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1-2 stroužky 1-2 stroužky česneku Česnek čerstvý 10.5 g
1 1 kvalitní konzerva vepřového masa ve vlastní šťávě Vepřová kýta
1 sklenice 1 sklenice zelených fazolek v nálevu Fazolky čerstvé
1 lžička 1 lžička hořčice Hořčice plnotučná 5 g
olivový olej Olej olivový
kari Kari
chilli (nebo harissa, podle chuti) Chilli paprička sušená

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.