Nutriční hodnoty (Červené fazole a la Katův šleh)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 2 059 kJ / 492 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 10,47 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 10,47 g |
| Tuky | 2,09 g |
| – nasycené | 0,44 g |
| – nenasycené | 1,44 g |
| –– mononenasycené | 0,56 g |
| –– polynenasycené | 0,87 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 16,67 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 1,89 g |
| Sůl | 4,67 g |
| Sacharidy | 103,07 g |
| – cukry | 70,49 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 hrsti 2 hrsti červených fazolí | Fazole červená ledvina | |
| 1 1 menší sklenička sterilovaných sladkokyselé kapie - proužků | Paprika červená čerstvá | 250 g |
| 3-4 3-4 kyselé okurky | Okurka polní zavařená | |
| 2 2 velké cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
| 200 ml 200 ml kečupu | Kečup sladký | 200 ml |
| chilli omáčka | Chilli omáčka | |
| sůl | Sůl mořská | |
| olej | Olej řepkový |