Jehněčí na kapustě

Suroviny

500 g jehněčího masa
½ hlávky menší kapusty
1 paprika
1 cibule
2 stroužky česneku
olej
sůl

Postup přípravy receptu

  1. Mäso narežeme na kocky.

  2. Na oleji orestujeme nadrobno nakrájanú cibuľu a nasekaný cesnak.
    Pridáme mäso a chvíľu ho opekáme. Osolíme, podlejeme vodou a dusíme do polomäkka.

  3. K mäsu vložíme na rezance narezaný kel a papriku, ak treba, podlejeme, a dusíme, kým mäso nie je mäkké.

  4. Podávame s dusenou ryžou.

Komentáře k receptu Jehněčí na kapustě

  • jemmy jemmy(neregistrovaný)

    Moc pekne:-K:yes:

    Odpovědět

Tématické fráze: jehněčí na kapustě jehněčí v v kapustě jehněčí v kapustě jehněčí maso v kapustě jehnečí maso na kapuste jehněčí recept jehněčí na v kapustě jeněčí maso v kapustě jehněčí maso a kapusta jehněčí kel recept na jehneci v kapuste jehněčí kolínko a kapusta jehněčí kýta na kapustě