Nutriční hodnoty (Těftěli v rajské)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 5 610 kJ / 1 341 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 89,91 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 80,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 9,91 g |
| Tuky | 77,83 g |
| – nasycené | 25,88 g |
| – nenasycené | 46,44 g |
| –– mononenasycené | 35,62 g |
| –– polynenasycené | 10,82 g |
| ––– omega 3 | 0,46 g |
| Vláknina | 16,17 g |
| Cholesterol | 240 mg |
| Sodík | 745 mg |
| Sůl | 1,63 g |
| Sacharidy | 65,63 g |
| – cukry | 12,05 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g mletého masa | Vepřový ořez | 500 g |
| 1-2 1-2 rohlíky | Rohlík pšeničný bílý | 64.5 g |
| 2 2 menší cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 1 1 rajský protlak | Protlak rajčatový | |
| trochu trochu kečupu | Kečup sladký | |
| hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
| trochu trochu mléka (vody) | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
| 1 1 bobkový list | Bobkový list sušený | |
| 5 kuliček 5 kuliček pepře | Pepř černý | |
| 3 kuličky 3 kuličky nového koření | Nové koření | |
| 2 2 hřebíčky | Hřebíček | |
| špetka špetka tymiánu | Tymián sušený | |
| špetka špetka bazalky | Bazalka čerstvá | |
| 1 lžička 1 lžička skořice | Skořice ceylonská | 8 g |
| 3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
| cukr | Cukr bílý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| kousek kousek Masoxu | Bujón hovězí | |
| olej | Olej řepkový |