Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Šťouchané brambory s kadeřávkem a uzenou klobásou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie11 833 kJ /
2 828 kcal
Bílkoviny44,81 g
– z toho živočišné bílkoviny7,21 g
– z toho rostlinné bílkoviny37,60 g
Tuky196,80 g
– nasycené98,54 g
– nenasycené94,64 g
–– mononenasycené80,44 g
–– polynenasycené14,20 g
––– omega 30,39 g
Vláknina34,00 g
Cholesterol 217 mg
Sodík 3,82 g
Sůl9,00 g
Sacharidy202,44 g
– cukry26,24 g
––– laktóza0,24 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g kadeřávku Kapusta kadeřavá čerstvá 400 g
1 kg 1 kg moučných brambor Brambor zimní 1000 g
1 1 větší uzená klobása Klobása
30 g 30 g másla Máslo kravské 30 g
200 g 200 g libové slaniny Špek 200 g
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
1 špetka 1 špetka mletého pepře Pepř černý mletý
trošku trošku octa (není nutné) Ocet lihový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.