Nutriční hodnoty (Šťouchané brambory s kadeřávkem a uzenou klobásou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 11 833 kJ / 2 828 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 44,81 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 7,21 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 37,60 g |
Tuky | 196,80 g |
– nasycené | 98,54 g |
– nenasycené | 94,64 g |
–– mononenasycené | 80,44 g |
–– polynenasycené | 14,20 g |
––– omega 3 | 0,39 g |
Vláknina | 34,00 g |
Cholesterol | 217 mg |
Sodík | 3,82 g |
Sůl | 9,00 g |
Sacharidy | 202,44 g |
– cukry | 26,24 g |
––– laktóza | 0,24 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g kadeřávku | Kapusta kadeřavá čerstvá | 400 g |
1 kg 1 kg moučných brambor | Brambor zimní | 1000 g |
1 1 větší uzená klobása | Klobása | |
30 g 30 g másla | Máslo kravské | 30 g |
200 g 200 g libové slaniny | Špek | 200 g |
1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
1 špetka 1 špetka mletého pepře | Pepř černý mletý | |
trošku trošku octa (není nutné) | Ocet lihový |