Nutriční hodnoty (Vepřová panenka plněná restovanými játry)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 9 913 kJ / 2 369 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 228,93 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 217,47 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 11,46 g |
| Tuky | 116,78 g |
| – nasycené | 27,71 g |
| – nenasycené | 78,23 g |
| –– mononenasycené | 66,07 g |
| –– polynenasycené | 12,17 g |
| ––– omega 3 | 0,54 g |
| Vláknina | 29,38 g |
| Cholesterol | 1,42 g |
| Sodík | 925 mg |
| Sůl | 2,11 g |
| Sacharidy | 86,35 g |
| – cukry | 68,34 g |
| ––– laktóza | 1,98 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g |
| 200 g 200 g drůbežích jater | Játra kuřecí | 200 g |
| 2 2 jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
| 1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
| 50 ml 50 ml smetany | Smetana kravská sladká 12% | 50 ml |
| 2 snítky 2 snítky tymiánu | Tymián sušený | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| olej | Olej řepkový | |
| 800 g 800 g vepřové panenky | Vepřová panenka | 800 g |
| 8 plátků 8 plátků slaniny | Špek | |
| 400 g 400 g čerstvých fazolek | Fazolky čerstvé | 400 g |
| 2 2 hrušky | Hruška čerstvá | 260 g |
| 1 lžíce 1 lžíce medu | Med nepasterovaný | 36 g |
| 1 lžíce 1 lžíce dijonské hořčice | Hořčice dijonská | 15 g |
| 1 lžíce 1 lžíce citronové šťávy | Šťáva z citrónu | 15 ml |
| 3 lžíce 3 lžíce panenského olivového oleje | Olej olivový | 60 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý |