Nutriční hodnoty (Závitky z panenky ve slaninovém župánku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 3 137 kJ / 750 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 118,80 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 114,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,80 g |
| Tuky | 19,32 g |
| – nasycené | 4,71 g |
| – nenasycené | 9,81 g |
| –– mononenasycené | 8,40 g |
| –– polynenasycené | 1,41 g |
| ––– omega 3 | 0,10 g |
| Vláknina | 11,20 g |
| Cholesterol | 240 mg |
| Sodík | 246 mg |
| Sůl | 0,50 g |
| Sacharidy | 24,00 g |
| – cukry | 1,60 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400-600 g 400-600 g vepřové panenky | Vepřová panenka | 500 g |
| 4 porce 4 porce brambor (co nejmenší velikosti) | Brambor zimní | |
| 200 200 g tenkých plátků anglické slaniny | Anglická slanina | |
| zelené fazolky překrájené na poloviny | Fazolky čerstvé | |
| mletá sladká paprika | Paprika červená sušená | |
| granulovaný česnek | Česnek sušený | |
| 1 palička 1 palička česneku | Česnek čerstvý | 80 g |
| olivový olej | Olej olivový | |
| čerstvá bazalka | Bazalka čerstvá | |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| párátka |