Nutriční hodnoty (Krupičkové knedlíky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 5 641 kJ / 1 348 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 47,38 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 13,78 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 33,60 g |
| Tuky | 14,46 g |
| – nasycené | 4,47 g |
| – nenasycené | 6,49 g |
| –– mononenasycené | 4,08 g |
| –– polynenasycené | 2,41 g |
| ––– omega 3 | 0,19 g |
| Vláknina | 11,80 g |
| Cholesterol | 268 mg |
| Sodík | 848 mg |
| Sůl | 2,35 g |
| Sacharidy | 251,25 g |
| – cukry | 11,65 g |
| ––– laktóza | 7,35 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 hrnek 1 hrnek krupice (250 ml) | Krupice pšeničná hrubá | 250 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 2 2 rohlíky | Rohlík pšeničný bílý | 86 g |
| 150 ml 150 ml vlažného mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 150 ml |
| 0,5 sáčku 0,5 sáčku kypřicího prášku | Kypřící prášek | 6 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| 1 hrst 1 hrst petrželky (volitelně) | Petržel nať čerstvá |