Nutriční hodnoty (Dýňová bábovka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 18 956 kJ / 4 531 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 73,54 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 26,04 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 47,50 g |
| Tuky | 231,68 g |
| – nasycené | 22,61 g |
| – nenasycené | 192,60 g |
| –– mononenasycené | 136,38 g |
| –– polynenasycené | 56,23 g |
| ––– omega 3 | 16,48 g |
| Vláknina | 25,00 g |
| Cholesterol | 777 mg |
| Sodík | 834 mg |
| Sůl | 2,59 g |
| Sacharidy | 525,95 g |
| – cukry | 216,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
| 200 g 200 g cukru krupice | Cukr bílý | 200 g |
| 200 ml 200 ml oleje | Olej řepkový | 200 ml |
| citronová kůra | Citronová kúra čerstvá | |
| 250 g 250 g dýně hokaido | Dýně Hokkaidó čerstvá | 250 g |
| 400 g 400 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 400 g |
| 1 sáček 1 sáček kypřicího prášku do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
| 1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
| 1 lžíce 1 lžíce kakaa | Kakao prášek | 25 g |
| tuk | Margarín | |
| mouka | Mouka pšeničná hladká |