Nutriční hodnoty (Oříškáček - ořechová buchta)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 12 317 kJ / 2 944 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 65,41 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 17,71 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 47,70 g |
| Tuky | 219,39 g |
| – nasycené | 42,79 g |
| – nenasycené | 146,39 g |
| –– mononenasycené | 31,18 g |
| –– polynenasycené | 115,21 g |
| ––– omega 3 | 18,96 g |
| Vláknina | 17,31 g |
| Cholesterol | 646 mg |
| Sodík | 226 mg |
| Sůl | 0,62 g |
| Sacharidy | 168,26 g |
| – cukry | 77,69 g |
| ––– laktóza | 0,40 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 hrnek 1 hrnek vlašských ořechů | Vlašské ořechy | 250 g |
| 6 lžic 6 lžic cukru krupice | Cukr bílý | 72 g |
| 7 lžic 7 lžic polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 77 g |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 5 lžic 5 lžic másla | Máslo kravské | 50 g |
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky kypřicího prášku do pečiva | Kypřící prášek | 2.5 g |