Nutriční hodnoty (Růžový salát s hrozny)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 2 766 kJ / 661 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 15,40 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 15,40 g | 
| Tuky | 32,50 g | 
| – nasycené | 2,73 g | 
| – nenasycené | 25,83 g | 
| –– mononenasycené | 8,57 g | 
| –– polynenasycené | 17,26 g | 
| ––– omega 3 | 3,23 g | 
| Vláknina | 20,80 g | 
| Cholesterol | 0 mg | 
| Sodík | 142 mg | 
| Sůl | 0,00 g | 
| Sacharidy | 66,35 g | 
| – cukry | 52,05 g | 
| ––– laktóza | 0,00 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 200 g 200 g červeného zelí | Zelí červené čerstvé | 200 g | 
| šťáva z 1 citronu | Šťáva z citrónu | |
| 400 g 400 g bílého zelí | Zelí bílé čerstvé | 400 g | 
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| 1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml | 
| 200 g 200 g hroznového vína | Hroznové víno čerstvé | 200 g | 
| 2 lžíce 2 lžíce vlašských ořechů | Vlašské ořechy | 30 g |