Nutriční hodnoty (Salát s kadeřávkem a ricottou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 3 381 kJ / 808 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 24,40 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 20,25 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,15 g |
Tuky | 44,64 g |
– nasycené | 15,57 g |
– nenasycené | 26,80 g |
–– mononenasycené | 19,13 g |
–– polynenasycené | 7,67 g |
––– omega 3 | 2,44 g |
Vláknina | 9,00 g |
Cholesterol | 113 mg |
Sodík | 179 mg |
Sůl | 0,38 g |
Sacharidy | 72,66 g |
– cukry | 33,64 g |
––– laktóza | 7,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200-250 g 200-250 g ricotty | Ricotta | 225 g |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
2 lžíce 2 lžíce balzamikového octa | Ocet balsamikový bílý | 40 ml |
2 lžíce 2 lžíce čerstvého tymiánu | Tymián čerstvý | 30 g |
6 6 švestek | Švestky čerstvé | 120 g |
1 lžička 1 lžička medu | Med nepasterovaný | 18 g |
12 12 velkých listů kadeřávku | Kapusta kadeřavá čerstvá |