Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Salát s kadeřávkem a ricottou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie3 381 kJ /
808 kcal
Bílkoviny24,40 g
– z toho živočišné bílkoviny20,25 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,15 g
Tuky44,64 g
– nasycené15,57 g
– nenasycené26,80 g
–– mononenasycené19,13 g
–– polynenasycené7,67 g
––– omega 32,44 g
Vláknina9,00 g
Cholesterol 113 mg
Sodík 179 mg
Sůl0,38 g
Sacharidy72,66 g
– cukry33,64 g
––– laktóza7,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
200-250 g 200-250 g ricotty Ricotta 225 g
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
2 lžíce 2 lžíce oleje Olej řepkový 22 ml
2 lžíce 2 lžíce balzamikového octa Ocet balsamikový bílý 40 ml
2 lžíce 2 lžíce čerstvého tymiánu Tymián čerstvý 30 g
6 6 švestek Švestky čerstvé 120 g
1 lžička 1 lžička medu Med nepasterovaný 18 g
12 12 velkých listů kadeřávku Kapusta kadeřavá čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.