Nutriční hodnoty (Husí prsa s podzimním ovocem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
Energie | 1 901 kJ / 454 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,24 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,75 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,49 g |
Tuky | 7,85 g |
– nasycené | 5,32 g |
– nenasycené | 2,33 g |
–– mononenasycené | 0,45 g |
–– polynenasycené | 1,87 g |
––– omega 3 | 0,13 g |
Vláknina | 8,18 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 17 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 72,88 g |
– cukry | 55,60 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 husí prso s kostí | Kost hovězí | |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
1 1 jablko | Jablko čerstvé | 150 g |
1 1 hruška | Hruška čerstvá | 130 g |
1 lžíce 1 lžíce citronové šťávy | Šťáva z citrónu | 15 ml |
olej podle potřeby | Olej řepkový | |
100 ml 100 ml bílého vína | Víno bílé suché | 100 ml |
150 ml 150 ml drůbežího vývaru | Vývar kuřecí | 150 ml |
1 lžíce 1 lžíce tmavé instantní jíšky | Jíška tmavá instantní | 15 g |
2 lžičky 2 lžičky medu | Med nepasterovaný | 36 g |
bylinky na ozdobu | Petržel nať čerstvá |