Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Husí prsa s podzimním ovocem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 6

Energie1 901 kJ /
454 kcal
Bílkoviny3,24 g
– z toho živočišné bílkoviny0,75 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,49 g
Tuky7,85 g
– nasycené5,32 g
– nenasycené2,33 g
–– mononenasycené0,45 g
–– polynenasycené1,87 g
––– omega 30,13 g
Vláknina8,18 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 17 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy72,88 g
– cukry55,60 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 husí prso s kostí Kost hovězí
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
1 1 jablko Jablko čerstvé 150 g
1 1 hruška Hruška čerstvá 130 g
1 lžíce 1 lžíce citronové šťávy Šťáva z citrónu 15 ml
olej podle potřeby Olej řepkový
100 ml 100 ml bílého vína Víno bílé suché 100 ml
150 ml 150 ml drůbežího vývaru Vývar kuřecí 150 ml
1 lžíce 1 lžíce tmavé instantní jíšky Jíška tmavá instantní 15 g
2 lžičky 2 lžičky medu Med nepasterovaný 36 g
bylinky na ozdobu Petržel nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.