Nutriční hodnoty (Šťavnatá jablíčka s krustou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
| Energie | 1 602 kJ / 383 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 14,82 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 13,02 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,80 g |
| Tuky | 12,90 g |
| – nasycené | 3,24 g |
| – nenasycené | 5,94 g |
| –– mononenasycené | 4,26 g |
| –– polynenasycené | 1,68 g |
| ––– omega 3 | 0,16 g |
| Vláknina | 11,70 g |
| Cholesterol | 389 mg |
| Sodík | 164 mg |
| Sůl | 0,32 g |
| Sacharidy | 46,05 g |
| – cukry | 42,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 3 3 jablka | Jablko čerstvé | 450 g |
| 1-2 1-2 vejce | Vejce slepičí | 105 g |
| 1 hrnek 1 hrnek kukuřičných lupínků | Lupínky kukuřičné | |
| 1 1 vrchovatá lžíce skořice | Skořice ceylonská |