Nutriční hodnoty (Koláč ze špaldové mouky s kompotovaným ovocem a mandlemi)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 12 827 kJ / 3 066 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 82,55 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 22,55 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 60,00 g |
Tuky | 182,48 g |
– nasycené | 79,09 g |
– nenasycené | 91,76 g |
–– mononenasycené | 64,63 g |
–– polynenasycené | 27,13 g |
––– omega 3 | 0,85 g |
Vláknina | 42,50 g |
Cholesterol | 1,18 g |
Sodík | 272 mg |
Sůl | 1,34 g |
Sacharidy | 252,09 g |
– cukry | 46,61 g |
––– laktóza | 10,61 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g špaldové mouky | Mouka špaldová hrubá | 250 g |
2 lžíce 2 lžíce krystalového cukru | Cukr bílý | 30 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
100 g 100 g másla | Máslo kravské | 100 g |
2 2 žloutky | Vaječný žloutek | 46 g |
100 g 100 g mandlových lupínků | Mandle loupané | 100 g |
1 1 plnotučný tvaroh v kostce | Tvaroh plnotučný | |
3 lžíce 3 lžíce mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 45 ml |
200 ml 200 ml zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 200 ml |
2 2 vanilkové cukry | Cukr vanilkový | |
2 2 žloutky | Vaječný žloutek | 46 g |
kompotované ovoce (broskve, meruňky, švestky, jahody…) | Jahody zavařené |