Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Koláč ze špaldové mouky s kompotovaným ovocem a mandlemi)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie12 827 kJ /
3 066 kcal
Bílkoviny82,55 g
– z toho živočišné bílkoviny22,55 g
– z toho rostlinné bílkoviny60,00 g
Tuky182,48 g
– nasycené79,09 g
– nenasycené91,76 g
–– mononenasycené64,63 g
–– polynenasycené27,13 g
––– omega 30,85 g
Vláknina42,50 g
Cholesterol 1,18 g
Sodík 272 mg
Sůl1,34 g
Sacharidy252,09 g
– cukry46,61 g
––– laktóza10,61 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g špaldové mouky Mouka špaldová hrubá 250 g
2 lžíce 2 lžíce krystalového cukru Cukr bílý 30 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
100 g 100 g másla Máslo kravské 100 g
2 2 žloutky Vaječný žloutek 46 g
100 g 100 g mandlových lupínků Mandle loupané 100 g
1 1 plnotučný tvaroh v kostce Tvaroh plnotučný
3 lžíce 3 lžíce mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 45 ml
200 ml 200 ml zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 200 ml
2 2 vanilkové cukry Cukr vanilkový
2 2 žloutky Vaječný žloutek 46 g
kompotované ovoce (broskve, meruňky, švestky, jahody…) Jahody zavařené

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.