Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hořčicové řízky z krkovice a můj bramborový salát)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie59 956 kJ /
14 330 kcal
Bílkoviny769,63 g
– z toho živočišné bílkoviny183,23 g
– z toho rostlinné bílkoviny586,41 g
Tuky377,84 g
– nasycené76,40 g
– nenasycené257,89 g
–– mononenasycené98,39 g
–– polynenasycené159,50 g
––– omega 33,20 g
Vláknina1 721,59 g
Cholesterol 1,58 g
Sodík 41,39 g
Sůl91,43 g
Sacharidy1 103,72 g
– cukry509,16 g
––– laktóza0,61 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g salátových brambor typu A Brambor zimní 500 g
50 g 50 g cibule Cibule čerstvá 50 g
80 g 80 g mrkve Mrkev čerstvá 80 g
70 70 g celeru bulvy Celer bulva čerstvá 37800 g
60 g 60 g nakládaných okurek (typu Znojmia) Okurka polní zavařená 60 g
200 g 200 g majonézy domácí (koupené) Majonéza 200 g
2-3 2-3 vejce vařené natvrdo Vejce slepičí 175 g
150 g 150 g šunky od kosti (nebo uzené) Šunka vepřová uzená 150 g
6 g 6 g soli (dle chuti) Sůl mořská 6 g
1 lžíce 1 lžíce láku z okurek Nálev z okurek 15 ml
2 lžičky 2 lžičky hořčice Hořčice plnotučná 10 g
1 lžička 1 lžička octa Ocet lihový 5 ml
1 špetka 1 špetka cukru Cukr bílý
čerstvě mletý pepř Pepř černý mletý
600 g 600 g (4 plátky) vepřové krkovice Vepřová krkovice 600 g
sůl dle chuti Sůl mořská
čerstvě mletý pepř Pepř černý mletý
1 lžička 1 lžička sušeného česneku Česnek sušený 5 g
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky na obal Mouka pšeničná hladká 20 g
1 1 velké vejce Vejce slepičí 70 g
2 lžičky 2 lžičky hořčice Hořčice plnotučná 10 g
2 lžičky 2 lžičky smetany (nebo jogurtu) Smetana kravská sladká 12% 16 ml
strouhanka z rohlíků na obalení Strouhanka pšeničná
sádlo na smažení (olej) Sádlo vepřové
citron Citrón čerstvý
petrželka Petržel nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.