Nutriční hodnoty (Tyrolské rösti)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 6 478 kJ / 1 548 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 72,02 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 48,18 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 23,84 g |
| Tuky | 66,95 g |
| – nasycené | 28,71 g |
| – nenasycené | 34,14 g |
| –– mononenasycené | 27,53 g |
| –– polynenasycené | 6,61 g |
| ––– omega 3 | 0,37 g |
| Vláknina | 36,74 g |
| Cholesterol | 208 mg |
| Sodík | 224 mg |
| Sůl | 0,30 g |
| Sacharidy | 148,40 g |
| – cukry | 14,82 g |
| ––– laktóza | 0,20 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 800 g 800 g brambor | Brambor zimní | 800 g |
| trocha trocha oleje | Olej řepkový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| 1 kousek 1 kousek másla | Máslo kravské | 25 g |
| 200 g 200 g hřibů (nebo žampionů) | Hřib čerstvý | 200 g |
| petrželka | Petržel nať čerstvá | |
| 300 g 300 g mletého masa | Vepřový ořez | 300 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
| strouhaný parmazán | Parmezán |