Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Salát z červené řepy)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie6 997 kJ /
1 672 kcal
Bílkoviny59,16 g
– z toho živočišné bílkoviny22,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny36,66 g
Tuky76,71 g
– nasycené26,86 g
– nenasycené47,91 g
–– mononenasycené32,81 g
–– polynenasycené15,09 g
––– omega 30,33 g
Vláknina35,67 g
Cholesterol 135 mg
Sodík 3,85 g
Sůl9,32 g
Sacharidy168,48 g
– cukry128,61 g
––– laktóza2,25 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 bulvy 3 bulvy červené řepy Červená řepa čerstvá 1800 g
150 g 150 g sýra feta Sýr feta 150 g
1/2 svazku 1/2 svazku hladkolisté petrželky Petržel nať čerstvá 30 g
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje Olej olivový 22 ml
šťáva z 1/2 šťáva z 1/2 citronu Citrón čerstvý 45 g
2-3 lžíce 2-3 lžíce balzamikového octa Ocet balsamikový bílý 50 ml
trocha trocha soli Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
1 hrst 1 hrst polníčku na ozdobu Polníček čerstvý
3 lžíce 3 lžíce dýňových semínek Dýňová semínka 45 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.