Nutriční hodnoty (Salát z červené řepy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 6 997 kJ / 1 672 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 59,16 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 22,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 36,66 g |
Tuky | 76,71 g |
– nasycené | 26,86 g |
– nenasycené | 47,91 g |
–– mononenasycené | 32,81 g |
–– polynenasycené | 15,09 g |
––– omega 3 | 0,33 g |
Vláknina | 35,67 g |
Cholesterol | 135 mg |
Sodík | 3,85 g |
Sůl | 9,32 g |
Sacharidy | 168,48 g |
– cukry | 128,61 g |
––– laktóza | 2,25 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 bulvy 3 bulvy červené řepy | Červená řepa čerstvá | 1800 g |
150 g 150 g sýra feta | Sýr feta | 150 g |
1/2 svazku 1/2 svazku hladkolisté petrželky | Petržel nať čerstvá | 30 g |
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
šťáva z 1/2 šťáva z 1/2 citronu | Citrón čerstvý | 45 g |
2-3 lžíce 2-3 lžíce balzamikového octa | Ocet balsamikový bílý | 50 ml |
trocha trocha soli | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
1 hrst 1 hrst polníčku na ozdobu | Polníček čerstvý | |
3 lžíce 3 lžíce dýňových semínek | Dýňová semínka | 45 g |