Nutriční hodnoty (Hříbkové šátečky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 10
| Energie | 2 052 kJ / 490 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 18,61 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 8,68 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 9,93 g |
| Tuky | 30,83 g |
| – nasycené | 3,91 g |
| – nenasycené | 23,64 g |
| –– mononenasycené | 16,91 g |
| –– polynenasycené | 6,72 g |
| ––– omega 3 | 1,83 g |
| Vláknina | 21,60 g |
| Cholesterol | 259 mg |
| Sodík | 133 mg |
| Sůl | 0,21 g |
| Sacharidy | 25,00 g |
| – cukry | 15,70 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 250 g 250 g hřibovitých hub | Hřib čerstvý | 250 g |
| 2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| mletý kmín | Kmín mletý | |
| 1 balení 1 balení listového nerozváleného těsta | ||
| 1 1 mozzarella | Mozzarella kravská | |
| 1 1 červená paprika | Paprika červená čerstvá | 150 g |
| 1 1 vejce na potření | Vejce slepičí | 70 g |