Nutriční hodnoty (Zapečený jáhelník s ovocem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 7 274 kJ / 1 738 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 57,26 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 57,26 g |
Tuky | 38,39 g |
– nasycené | 3,84 g |
– nenasycené | 30,91 g |
–– mononenasycené | 11,27 g |
–– polynenasycené | 19,64 g |
––– omega 3 | 0,09 g |
Vláknina | 34,10 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 396 mg |
Sůl | 0,02 g |
Sacharidy | 273,93 g |
– cukry | 108,57 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
700 ml 700 ml rostlinného mléka (může být i klasické) | Nápoj sójový | 700 ml |
1 lžička 1 lžička mletého kardamonu | Kardamom prášek | 5 g |
3 3 hřebíčky | Hřebíček | |
2 lžičky 2 lžičky mleté skořice | Skořice ceylonská mletá | 10 g |
400 g 400 g ovoce (švestek nebo fíků) | Jahody čerstvé | 400 g |
30 g 30 g mandlí | Mandle neloupané | 30 g |
30 g 30 g sušeného ovoce (rozinky nebo brusinky) | Sušené ovoce směs | 30 g |
kokosový olej na vymazání misky (nebo ghí) | Olej kokosový | |
2 lžíce 2 lžíce medu (nebo čekankového sirupu) | Med nepasterovaný | 72 g |
200 g 200 g jáhel | Jáhly | 200 g |