Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zapečený jáhelník s ovocem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie7 274 kJ /
1 738 kcal
Bílkoviny57,26 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny57,26 g
Tuky38,39 g
– nasycené3,84 g
– nenasycené30,91 g
–– mononenasycené11,27 g
–– polynenasycené19,64 g
––– omega 30,09 g
Vláknina34,10 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 396 mg
Sůl0,02 g
Sacharidy273,93 g
– cukry108,57 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
700 ml 700 ml rostlinného mléka (může být i klasické) Nápoj sójový 700 ml
1 lžička 1 lžička mletého kardamonu Kardamom prášek 5 g
3 3 hřebíčky Hřebíček
2 lžičky 2 lžičky mleté skořice Skořice ceylonská mletá 10 g
400 g 400 g ovoce (švestek nebo fíků) Jahody čerstvé 400 g
30 g 30 g mandlí Mandle neloupané 30 g
30 g 30 g sušeného ovoce (rozinky nebo brusinky) Sušené ovoce směs 30 g
kokosový olej na vymazání misky (nebo ghí) Olej kokosový
2 lžíce 2 lžíce medu (nebo čekankového sirupu) Med nepasterovaný 72 g
200 g 200 g jáhel Jáhly 200 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.