Nutriční hodnoty (Zapečený jáhelník s ovocem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 7 274 kJ / 1 738 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 57,26 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 57,26 g |
| Tuky | 38,39 g |
| – nasycené | 3,84 g |
| – nenasycené | 30,91 g |
| –– mononenasycené | 11,27 g |
| –– polynenasycené | 19,64 g |
| ––– omega 3 | 0,09 g |
| Vláknina | 34,10 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 396 mg |
| Sůl | 0,02 g |
| Sacharidy | 273,93 g |
| – cukry | 108,57 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 700 ml 700 ml rostlinného mléka (může být i klasické) | Nápoj sójový | 700 ml |
| 1 lžička 1 lžička mletého kardamonu | Kardamom prášek | 5 g |
| 3 3 hřebíčky | Hřebíček | |
| 2 lžičky 2 lžičky mleté skořice | Skořice ceylonská mletá | 10 g |
| 400 g 400 g ovoce (švestek nebo fíků) | Jahody čerstvé | 400 g |
| 30 g 30 g mandlí | Mandle neloupané | 30 g |
| 30 g 30 g sušeného ovoce (rozinky nebo brusinky) | Sušené ovoce směs | 30 g |
| kokosový olej na vymazání misky (nebo ghí) | Olej kokosový | |
| 2 lžíce 2 lžíce medu (nebo čekankového sirupu) | Med nepasterovaný | 72 g |
| 200 g 200 g jáhel | Jáhly | 200 g |